سایت تخصصی صنایع غذایی

تولیدکنندگان، تامین کنندگان، ماشین آلات و صنایع وابسته غذایی sanat.ir/food


آخرین ارسال های شرکت ها در حال ذخیره سازی


شرکت های عضو در حال ذخیره سازی

سیف گستر دره شهر

ترشیجات، شوریجات، سرکه، مربا، شیره خرما، عرقیات

پارساساز

سازنده تخصصی قطعات و تجهیزات صنایع غذایی

شیرینی متوسلیان

شیرینی یزدی و پشمک یزد

تبادل سازان تهران

اواپراتور، کندانسور تبخیری، مخزن تحت فشار، چیلر و آبشار چیلر، کمپرسور، شل ا

نستله ايران

شيريني و شكلات

كشمش سبز اراك

كشمش سبز

موسسه جهانی حلال

صدور گواهینامه بی نالمللی حلال، وابسته به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشا

دلتا آلاء سبز

تولید و بسته بندی انواع میوه، سبزی و صیفی تازه و خشک

گروه صنایع شیشه و گاز

تولید ظروف بطری جار

مرکز تجهیزات فست فود سراج

فر ریلی ,فر ریلی پیتزا,سرخ کن,گریل,هنی پنی

شاهو نگین اورامان

تولید و بسته بندی کره و روغن حیوانی

ادیب

دستگاهای صنایع غذایی تافی و قالب گیری شکلات وغیر

دلتا پارت

ماشین آلات کشاورزی، مشاوره

ماشین سازی عینیان

ماشی نآلات پرکن و بست هبندی و پورکن پودر میکسر پودر، بالابر و نوار نقاله

مجتمع صنعتی غذایی تصفیه ن

تهیه و تولید و تصفیه نمک یددار به روش تبلور مجدد

کالاآوران یاس سپید

امولسیون های نوشیدنی و عصاره های نوشابه

کوشا صنعت

طراح و سازنده ماشین آلات لیبل زن

پک تین

تولیدکننده انواع کره بادام زمینی، کنجد، پسته و فندق و انواع پوره میوه و سبز

استیل وان

تجهیزات فست فود,تجهیزات کافی شاپ,تجهیزات آشپزخانه ,برودتی و سرمایشی,راه اند


پست های ارسالی در حال ذخیره سازی



دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



سایر موضوعات مرتبط



وقتی صحبت از صنایع غذایی می شود، رشته های تغذیه، مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی و نهایتاً رشته علوم و صنایع غذایی به ذهن خطور می کند، در این میان رشته علوم و صنایع غذایی که به کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی می پردازد، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد. در هر کارخانه ای هدف، تولید بهترین محصول است. محصولی که از هر جهت مطلوب و بدون عیب و نقص بوده و در عین حال ضایعات بسیار کمی داشته باشد. برای رسیدن به این هدف باید بر روی تولید محصول غذایی نظارت وکنترل داشت یعنی از همان ابتدا که ماده خام به کارخانه می آید تا زمانی که پس از تغییرات لازم، بسته بندی شده و برای عرضه آماده می شود، باید محصول مورد نظر کنترل و آزمایش گردد. در رشته علوم و صنایع غذایی، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف از قبیل صنایع لبنیات، غلات، گوشت، روغن، قند، سبزی ها و میوها مورد توجه است. همچنین صنایع جانبی مرتبط مانند صنایع نگهداری مواد غذایی، بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی اهمیت بسزایی دارند.

 1-رشته مواد غذائی: شامل نانوایی، میکروبیولوژی صنعتی و کشاورزی، کنسروسازی، خشکبار، سردخانه، بسته بندی و بازاریابی 2- لبنیات سازی: شامل صنایع شیر و فرآورده های شیر و مارگارین سازی 3- مواد استخراجی: شامل قندسازی، تهیه سیلو برای دامداری، چای، توتون، الیاف نباتی 4- صنایع تخمیری: شامل تقطیر و الکل کشی، سرکه سازی و تهیه مایه ها جهت تدریس علمی و عملی دروسی مانند کنسرو سازی و خشکبار از کارشناسان یونسکو استفاده گردید. در سال 1346 پایلوت لبنیات و نیز انستیتو قند در گروه صنایع غذائی تأسیس گردید. مقدمه مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می شود، به علوم و صنایعی اطلاق می شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می گردد. رشد بی رویه جمعیت همراه با کاهش منابع غذایی، اهمیت به کارگیری روشهای علمی موثر برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامی، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات این محصولات را آشکار می سازد و دست یابی به این اهداف در قالب رشته های مهندسی کشاورزی ممکن و میسر است. بدین سبب در آزمون سراسری، مجموعه مهندسی کشاورزی برای تربیت متخصصان این رشته در گرایشهای مختلف با مقاطع کارشناسی و کاردانی در نظر گرفته شده است.منبع: برگزيده ها